

P.O. Box 20803, San Jose, Ca. 95160

## AGENDA - GENERAL MEETING June 7, 2025, 9 a.m. to 11:30 a.m.

Santa Teresa Branch Library Community Room
290 International Circle, San Jose, 95119
In person only - doors open at 8:30 a.m. – Breakfast will be provided at 8:45 a.m.

- > 9:00 Greetings from the Chair Vasundhara, Introductions of Exec. Committee & Special Guests; and First Time Visitors (10 minutes)
- > 9:10 Growing Neighborhood Associations: Vice Chair David (20 minutes)

Aerial View	Holland
Almaden Sunrise	Campton Chase
Rancho Santa Teresa	The Mounts (Graystone)
Cahalan Canoas	Martin Fontana Park

> 9:30 Neighborhood Roundtable & "News-To-Share" (15 minutes)

Almaden Super Lions - Lois	Almaden Valley Women's Club - Wendy
Almaden Senior Assoc Nancy	Orchard Creek N.A Gail
Almaden/Los Gatos Kiwanis – Jim	Comanche Blossom Valley N.A Roxanne
Alm Valley Community Assoc.	Shadow Brook N.A David
Rotary Almaden / Willow Glen - Greg	Los Paseos N.A Greg

- > 9:45 County of Santa Clara Update: Supervisor Margaret Abe-Koga, District 5 (10 minutes)
- > 9:55 County of Santa Clara Update: Supervisor Sylvia Arenas, District 1 (10 minutes)
- ➤ 10:05 Update on Anderson Dam Seismic Retrofit Project: Ryan McCarter, Valley Water (30 minutes) 15 minute presentation + 15 minute Q&A



P.O. Box 20803, San Jose, Ca. 95160

> 10:35 D10 Working Groups - Updates (10 minutes)

CERT Update – Lee Steckmest	Gas Leaf Blowers – David and Marty
Community Cats – Dinah	Streets / Pedestrian Safety – Vasundhara, Ron and Gayatri
Families & Homes – Sandra	Adding Working Groups – David
School Safety – Lenka and Erika	

- ➤ 10:45 BREAK for General / Small Group Discussion (10 minutes)
- ➤ 10:55 TRUST Program: Lauren DeRosa, County of Santa Clara (10 minutes)
- ➤ 11:05 City Hall Update: Councilmember George Casey, District 10 (15 minutes) 5 minute presentation + 10 minute Q&A
- > 11:20 Youth Voice (5 Mins)
- ➤ 11:25 Funding more Neighborhood Outreach & Capacity Building: David (5 minutes) "Go Fund Me" Campaign ⇒ OR LINK **↓**
- > 11:30 Adjourn the meeting

Web Link: gofund.me/7efa1 d95



## \*\* 2025 Executive Committee \*\*

- 1. Chair Vasundhara Tadimeti
- 6. Marketing Lenka Wright
- 2. Vice Chair David Heindel
- 7. Event Management OPEN
- 3. Secretary Dave Peterson
- 8. Special Projects Roxanne Koopman
- 4. Treasurer & Grants Aytan Abbasova 9. Website Management Ron Van Cleve
- 5. Youth Engagement OPEN

Close: next meeting - Saturday, September 6, 2025, 9 a.m. -11:30 a.m.

LOCATION: Vineland Branch Library, 1450 Blossom Hill Road, San Jose 95118